Sisteme TETRA DIMETRA  X CORE

TETRA TECHNOLOGIES SOLUTIONS împreună cu persolalul tehnic certificat de către producătorul Motorola Solutions vă pune la dispoziție servicii de diagnoză, reparații, extindere și intreținere pentru sistemele DIMETRA X CORE..
                         

 


Sisteme TETRA DIMETRA  EXPRESS
DIMETRA Express este un sistem TETRA flexibil. Prin integrarea comutatorului și a stațiilor de bază într-un sistem unic sau modular, va fi rapid rapid și ușor să configurați, să implementați și să gestionați comunicațiile dumneavoastra. Simplificați operațiunile zilnice, reducând în același timp costurile și complexitatea pe termen lung.
Integrați rapid DIMETRA Express în rețeaua dvs., asigurați mai mulți abonați și instalați  cu ușurință utilizând aplicații și instrumente bazate pe browser. Odată pus în funcțiune, DIMETRA Express este ușor de gestionat și de operat prin intermediul aplicațiilor de gestionare și expediere a rețelei bazate pe web.

DIMETRA Express oferă serviciile de voce, date scurte, pachete de date și telefonie pe care echipele dvs. le solicită. Și se poate extinde pe mai multe site-uri, astfel încât să poată crește la fel ca afacerea dvs.